Persoonlijke aandacht

Heel bewust heb ik gekozen voor een kleinschalige praktijk met een integrale aanpak. Ik kijk uiteraard naar het ziektebeeld, maar besteed ook aandacht aan de persoon, zodat ik optimale zorg kan blijven bieden.

Ik ben Henna Tuinfort, huisarts bij HACUSERK, Almere Buiten. Als reguliere huisarts heb ik vele jaren ervaring opgedaan in Almere Parkwijk. Daarnaast heb ik gewerkt in grote gezondheidscentra in Nederland, op de Nederlandse Antillen en in Suriname. Nu heb ik bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk, omdat ik optimale zorg wil blijven bieden en niet alleen kijk naar het ziektebeeld, maar ook aandacht besteed aan de persoon.

Op medische indicatie maken wij een echo in de praktijk, of zo nodig aan huis. Ik bied u hoogwaardige medische zorg in een kleinschalige praktijk en kijk er naar uit om u te verwelkomen bij HACUSERK.

HACUSERK is uniek, omdat ik als huisarts naast reguliere geneeskunde mij heb verdiept in complementaire geneeswijzen. Op uw verzoek en in overleg met u, kan ik u desgewenst complementaire zorg zoals acupunctuur aanbieden als ondersteuning. Uw aanvullende behandelingsmethoden worden zorgvuldig bekeken, u krijgt persoonlijk advies op maat.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5og1-S6HKn0?start=04&rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>